Allt om nyhetsbrev, e-brev och tipsbrev

Välkommen till denna webbkurs!

egna e-brev

När du gått igenom kursen har du lärt dig:

 • Vilka fördelar du kan ha av att skicka ut nyhetsbrev
 • Hur du skapar din sändlista till rätt målgrupp, snabbt och effektivt
 • Hur du formulerar dina e-brev på bästa sätt
 • Vilka regler som gäller – vad får du göra och vad får du inte göra
 • Det viktigaste av allt – hur du kan automatisera dina utskick

Denna kurs består av

 • flera tydliga kursavsnitt
 • videopresentationer som du kan ladda ner, spara och dela
 • bilder med röstkommentarer och textkommentarer
 • enkla sammanfattningar efter kursavsnitten
 • text som du kan ladda ner och spara eller dela med andra

Jag heter Holger Wästlund. Det är jag som ansvarar för denna kurs

Holgers ansikte

Jag har under mitt yrkesliv själv använt mig väldigt mycket av nyhetsbrev som jag kallar tipsbrev. Det är definitivt en av mina viktigaste marknadsföringskanaler. Jag har även haft tillfälle att se hur andra prövat olika sorters e-brev. Jag har jobbat både som enmanskonsult och varit VD för flera företag i olika storleksklasser – det största med ca 2500 anställda. Jag har dessutom hjälpt många att komma igång med egna företag eller utveckla de företag de redan har. En del har misslyckats, andra har varit succéer. I den här webbkursen beskriver jag bara sådana åtgärder för din marknadsföring som har lyckats.

Högsta betyg

Denna webbkurs bygger på innehållet i två av mina böcker

starta eget företag snabbt och lönsamtGratis marknadsföring av Holger Wästlund

 

Båda med betyg

stars_5

 

på Adlibris och Bokus

 

Kursplan

 1.   Kursintroduktion – Allt om nyhetsbrev, e-brev och tipsbrev
 2.   Så skapar du din sändlista
 3.   Skriv e-brev som ger resultat
 4.   Ge bort gratis – det lönar sig
 5.   Kursavslutning – Allt om nyhetsbrev, e-brev och tipsbrev

Klicka här för att komma till introduktionen

arrow-3D-green-right

 

Share Button