Bli expert på innehållsmarknadsföring

Välkommen till denna webbkurs!

beskrivning sökord, nyckelord

När du gått igenom kursen har du lärt dig:

 • Vad som verkligen menas med innehållsmarknadsföring
 • Hur du själv skapar intressant och engagerande innehåll
 • Hur du gör för att bli – och framför allt uppfattas som expert inom ditt specialområde
 • Du kommer inse värdet av att skriva artiklar och vara aktiv som gästbloggare i andras bloggar
 • Det viktigaste av allt – du kommer inse det enorma värdet av att du ställer dig upp i olika sammanhang och gör en presentation av det du håller på med

Denna kurs består av

 • flera tydliga kursavsnitt
 • videopresentationer
 • mängder av bilder med kommentarer i text eller i form av röstkommentarer
 • enkla sammanfattningar efter kursavsnitten
 • text som du kan ladda ner

Jag heter Holger Wästlund. Jag ansvarar för denna kurs

Holgers ansikte

Jag har under hela mitt yrkesliv sysslat med innehållsmarknadsföring i olika former. Jag har skrivit mängder av artiklar och hållit många föredrag. Det har varit mitt sätt att marknadsföra mig själv och min verksamhet. Jag har även haft tillfälle att se hur andra prövat olika metoder. Jag har jobbat både som enmanskonsult och varit VD för flera företag i olika storleksklasser – det största med ca 2500 anställda och jag har dessutom hjälpt många att komma igång med egna företag eller utveckla de företag de redan har. En del har misslyckats, andra har varit succéer. Med den här webbkursen slipper du gå igenom alla de prövningar som andra tvingats till. Här beskriver jag bara sådana åtgärder för din innehållsmarknadsföring som har lyckats.

Högsta betyg

Denna webbkurs bygger på innehållet i två av mina böcker

starta eget företag snabbt och lönsamtGratis marknadsföring av Holger Wästlund

 

Båda med betyg

stars_5

 

på Adlibris och Bokus

 

Kursplan

 1.  Introduktion – Bli expert på innehållsmarknadsföring
 2.  Innehållsmarknadsföring – ett exempel
 3.  Bli expert
 4.  Skriv artiklar och bli gästbloggare
 5.  Ställ dig upp och berätta
 6.  Kursavslutning – Bli expert på innehållsmarknadsföring

Klicka här för att komma till introduktionen

arrow-3D-green-right

 

Share Button