Vem är Holger Wästlund?

Kursledning Holger Wästlund

Jag heter Holger Wästlund och min bakgrund är att jag varit koncernchef för ett stort konsultföretag med ca 2500 anställda, jag har varit VD för ett stort fastighetsbolag med fler än 100 fastigheter och jag har som managementkonsult och outplacementkonsult jobbat med många småföretag, startups och privatpersoner som planerar att starta och driva egna företag. Jag har under många år drivit ett handelsbolag tillsammans med min fru Gunilla Wästlund. Jag har skaffat mig erfarenhet av en mängd olika branscher och jag har hjälpt många att komma in i nya jobb. Jag har på det sättet haft tillfälle att successivt under många år samla på praktiska erfarenheter.

De bästa och mest beprövade av dessa erfarenheter har jag sammanställt i form av råd och tips om vad man bör göra för att skaffa sig en ny karriär eller starta eget med framgång. Råden och tipsen presenterar jag ofta i form av checklistor så att alla kan kontrollera att man tänkt på allt och att man fattar de bästa och mest effektiva besluten med utgångspunkt från sin egen unika utgångspunkt.

Dessa praktiska och beprövade råd har jag gett ut dels i form av webbkurser, dels i form av praktiska handböcker som säljs av Adlibris, Bokus och övriga bokhandlare.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


← Vem är Holger Wästlund?

Kommentera