Så får du besökarna på din hemsida att bestämma sig

Välkommen till denna webbkurs!

viktigaste kunder

När du gått igenom kursen har du lärt dig:

 • Varför det kan vara bra att ha flera hemsidor
 • Hur du gör det utan att det kostar dig något mer
 • Hur du får besökarna på din hemsida att verkligen göra det du vill – köpa något, abonnera på något, bli medlem osv.
 • Hur du ökar den s.k. konverteringsgraden för din hemsida
 • Det viktigaste av allt – du får massor av råd och tips som gör att din hemsida blir effektivare

Denna kurs består av

 • flera tydliga kursavsnitt
 • videopresentationer
 • mängder av bilder med kommentarer i text eller i form av röstkommentarer
 • enkla sammanfattningar efter kursavsnitten
 • text som du kan ladda ner

Jag heter Holger Wästlund. Jag ansvarar för denna kurs

Holgers ansikte

Jag har under mitt yrkesliv själv använt mig av alla möjliga sätt att bygga hemsidor för att få besökarna att göra det jag vill att de ska göra. Jag har även haft tillfälle att se hur andra prövat olika metoder. Jag har jobbat både som enmanskonsult och varit VD för flera företag i olika storleksklasser – det största med ca 2500 anställda och jag har dessutom hjälpt många att komma igång med egna företag eller utveckla de företag de redan har. En del har misslyckats, andra har varit succéer. Med den här webbkursen slipper du gå igenom alla de prövningar som andra tvingats till. Här beskriver jag bara sådana åtgärder för din marknadsföring som har lyckats.

Högsta betyg

Denna webbkurs bygger på innehållet i två av mina böcker

starta eget företag snabbt och lönsamtGratis marknadsföring av Holger Wästlund

 

Båda med betyg

stars_5

 

på Adlibris och Bokus

 

Kursplan

 1.   Introduktion – Så får du besökarna på din hemsida att bestämma sig
 2.   Du bör ha flera hemsidor som är nischade
 3.   Du måste ha en bra landningssida
 4.   Så lär du dig mer om hur du gör din hemsida effektiv
 5.   Kursavslutning – Så får du besökarna på din hemsida att bestämma sig

Klicka här för att komma till introduktionen

arrow-3D-green-right

 

Share Button