Du har klickat på en webbkurs som släpps senare i höst

Här lite förhandsinformation om den kurs som kommer

event-fanfar

Kursen kommer bestå av

  • flera tydliga kursavsnitt
  • videopresentationer
  • mängder av bilder med kommentarer i text eller i form av röstkommentarer
  • enkla sammanfattningar efter kursavsnitten
  • text som du kan ladda ner och spara eller dela med andra

Jag heter Holger Wästlund. Det är jag som ansvarar för kursen

Holgers ansikte

Jag har jobbat både som enmanskonsult och varit VD för flera företag i olika storleksklasser – det största med ca 2500 anställda. Jag har dessutom hjälpt många att komma igång med egna företag eller utveckla de företag de redan har. En del har misslyckats, andra har varit succéer. Med den här webbkursen som vi kommer att släppa senare i höst slipper du gå igenom alla de prövningar som andra tvingats till. Här beskriver jag bara sådana åtgärder för din marknadsföring som har lyckats.

Högsta betyg

Webbkursen bygger på innehållet i två av mina böcker

starta eget företag snabbt och lönsamtGratis marknadsföring av Holger Wästlund

 

Båda med betyg

stars_5

 

på Adlibris och Bokus

 

Inom vilket ämne skulle du vilja att vi utvecklar en ny webbkurs?

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Jag är intresserad av en webbkurs om...

Övriga kommentarer